Naša zgodba - Skipass


Na skrajnem severozahodnem delu Slovenije, na geografsko zaprtem območju med Karavankami na severu in Julijci na jugu, se skriva Gornjesavska dolina. V tako lepem predelu, v katerem se nahaja Kranjska Gora, najdemo izjemno naravo, njene lepote in prehode prek gozdnih prelazov. Dediščina narave je osupljiva; tu so Ajdovska deklica, Zelenci, Ruska kapelica, jezero Jasna …, ki poleg zgodovinskih znamenitosti in prijaznosti domačinov prispevajo k lepoti tega kraja.

 

 
 

Direktor hotela gospod Brane Justin je pred petnajstimi leti v Kranjski Gori odprl majhno turistično agencijo Skipass Travel – s sanjami, da bi ljubiteljem alpskega smučanja ponudil možnosti za zimsko rekreacijo na območju treh dežel.

 

S trdim delom in vztrajnostjo si je pridobil zaupanje poslovnih partnerjev tako v Avstriji, Italiji kot tudi Sloveniji. Tako je danes, 15 let po ustanovitvi, Skipass Travel vodilno podjetje v prodaji smučarskih vozovnic za območje Kranjske Gore, avstrijske Koroške in Furlanije - Julijske krajine.

 

O svojem hotelu je družina Justin najprej samo sanjala; želje pa so počasi prerasle v načrt in nazadnjev zgradbo, ki ji je družina Justin decembra 2012 vdahnila življenje in pod eno streho združila vse svoje ljubezni: do dobre hrane, smučanja, estetike in turizma. 

 

 
 

Hotel Skipass je utelešenje topline, prisrčnosti in gostoljubnosti. Moderna podoba, vrhunsko udobje, prijaznost in odlična kulinarična doživetja so odlike luksuznega družinskega hotela, ki svojim cenjenim gostom ponuja le najboljše.

 

Hotel Skipass v času vašega bivanja postane vaš dom, ponuja topel objem, prijazen stisk roke, pristen nasmeh.

 

V njem se boste vedno počutili dobrodošli!

 

Postanite del družine in delite z njimi ljubezen do narave ter si naberite novih moči za vrnitev v vsakdan. In ko boste znova potrebovali oddih, vedite; tu ste vedno dobrodošli!

 

Tu ste doma!

 

 

 
 
Skipass hotel, Borovška cesta 95 4280 Kranjska Gora T: 04 582 10 00, E: info@skipasstravel.si