Nastanitev v Skipass hotelu

 

Hotel stoji v osrčju Gornjesavske doline z razgledom na mogočne vrhove Razorja, Prisanka, Špika in Tromeje ter na smučarske proge Kranjske Gore.

 

Svojim gostom ponuja tako zasebno kot tudi javno parkirišče z več kot 40 parkirnimi prostori. Hotel na Koroški ulici 14c je od smučišča oddaljen 300 m, od središča Kranjska Gore pa 200 m; pred hotelom je tudi glavna avtobusna postaja.

 

Luksuzni hotel razpolaga z desetimi različnimi sobami, recepcijo, svojo a la cart restavracijo in barom.

 

V hotelu imajo prostore kozmetični salon Jana in turistična agencija Skipass Travel, v kateri tako gostom hotela kot tudi zunanjim obiskovalcem nudijo prodajo smučarskih kart za Kranjsko Goro ter italijanska in avstrijska smučišča.

 

Agencija zagotavlja: transferje do smučišč, hotela in bližnjih letališč; vodene izlete po Sloveniji; smučarsko šolo; izposojo lastne smučarske opreme; rent a car Budget ter turistične aranžmaje za počitnice in potovanja po vsem svetu. Prijazno osebje vam je seveda tudi na voljo za vsa vprašanja in informacije o hotelu, možnostih smučanja in pohodništva ...

 

Nov in vrhunsko oblikovan družinski hotel razpolaga s tremi vrstami sob: s šestimi superior sobami z balkonom, z dvema standardnima dvoposteljnima sobama in z dvema deluxe suitama za štiri osebe. Vse sobe so opremljene nadstandardno.

 

 

 
 
Skipass hotel, Borovška cesta 95 4280 Kranjska Gora T: 04 582 10 00, E: info@skipasstravel.si