SKIPASS RESTAVRACIJA

Skipass Restavracija

Doživetje treh dežel

Bogastvo kulinarike iz kraljestva zlatoroga ne priznava meja med Slovenijo, Italijo in Avstrijo, zato ima Kranjska Gora smučarsko karto tudi za dobro restavracijo!

Kar nas združuje je ljubezen do hrane. Zaradi naše edinstvene lege smo tako prišli do spoznanja, da lahko poleg slovenskih dobrot, našim gostom ponudimo tudi specialitete avstrijske in italijanske kuhinje. To, kar nas je združevalo že včasih, smo zopet obudili in za vas pripravili jedilnik Tromeje, doživetja treh dežel! Ob uživanju slovenskih jedi in vin vam bo kmalu postalo jasno od kod slovenski pregovor, ki pravi, da gre ljubezen skozi želodec!

Oživeli smo dobrote slovenske kuhinje, skrite v starih receptih pri tem pa ne pozabljamo na načela sodobne zdrave prehrane! Obiščite našo restavracijo in doživite pester svet kulinaričnih okusov!
V hotelski restavraciji vas bomo očarali s pristnimi okusi jedi dveh sosednjih dežel in vas popeljali v svet nepozabnih okusov Avstrije, Italije in Slovenije.

Vino in kulinarika gresta z roko v roki že od antičnih časov!

Pravilno druženje poudari in dopolni pravo kulinarično doživetje. Poudarja okus hrane in aromo vina ter njuno harmonično ravnotežje. Dovolite hišnemu sommelieru, da vas povabi k mizi in vam predstavi pisano paleto najboljših slovenskih in tujih vin. Zaupajte našemu izkušenemu kuharju, ki vas bo očaral s kraljestvom okusov!

Kdaj smo odprti?

Delovni čas

Ponedeljek              ZAPRTO

Torek                     17:00 – 21:00

Sreda                    17:00 – 21:00

Četrtek                17:00 – 21:00

Petek                   12:00 – 22:00

Sobota                 12:00 – 22:00

Nedelja                12:00 – 21:00

Prazniki               16:00 – 22:00

JRE logo
REZERVIRAJ

REZERVIRAJ MIZO