Restavracija

Restavracija Mama Marija

Gurmanski užitki v objemu Julijcev

Bogastvo kulinarike iz kraljestva zlatoroga v Skipassu naprej vodi mlada ekipa pod vodstvom Chefa Miha Dolinarja.

Kar nas združuje je ljubezen do hrane. Zaradi naše edinstvene lege smo tako prišli do spoznanja, da lahko poleg slovenskih dobrot, našim gostom ponudimo tudi specialitete avstrijske in italijanske kuhinje. To, kar nas je združevalo že včasih, smo zopet obudili in za vas pripravili jedilnik Tromeje, doživetja treh dežel! Ob uživanju slovenskih jedi in vin vam bo kmalu postalo jasno od kod slovenski pregovor, ki pravi, da gre ljubezen skozi želodec!

Oživeli smo dobrote slovenske kuhinje, skrite v starih receptih pri tem pa ne pozabljamo na načela sodobne zdrave prehrane! Obiščite našo restavracijo in doživite pester svet kulinaričnih okusov!
V hotelski restavraciji vas bomo očarali s pristnimi okusi jedi dveh sosednjih dežel in vas popeljali v svet nepozabnih okusov Avstrije, Italije in Slovenije.

Vino in kulinarika gresta z roko v roki že od antičnih časov!

Pravilno druženje poudari in dopolni pravo kulinarično doživetje. Poudarja okus hrane in aromo vina ter njuno harmonično ravnotežje. Dovolite hišnemu sommelieru, da vas povabi k mizi in vam predstavi pisano paleto najboljših slovenskih in tujih vin. Zaupajte našemu izkušenemu kuharju, ki vas bo očaral s kraljestvom okusov!

Kdaj smo odprti?

Delovni čas

Ponedeljek              18.00 – 22.00

Torek                     ZAPRTO

Sreda                    ZAPRTO

Četrtek                18:00 – 22:00

Petek                   12:00 – 22:00

Sobota                 12:00 – 22:00

Nedelja                12:00 – 22:00

 

Telefonska številka za rezervacije: +386 70 169 566
JRE logo
REZERVIRAJ

REZERVIRAJ MIZO

Telefonska številka za rezervacije: +386 70 169 566