DODATNE STORITVE

Rent a Car

Po predhodnem naročilu vam lahko rezerviramo tudi rent a car, ki ga lahko prevzamete v našem hotelu.
Za cenik in rezervacijo nam prosim pišite na: info@skipasstravel.si

Transferji

Prevozi z letališč in na letališča – doživetje v stilu.
Ob prihodu na letališče vas bo naš voznik vedno pričakal na vidnem mestu in s tablo, kjer bosta jasno in vidno izpisana vaša ime in priimek in vam pomagal s prtljago.
Za cenik in rezervacijo transferjev nam prosim pišite na: info@skipasstravel.si

Izposoja smučarske opreme

Vsem gostom Kranjske Gore, še posebej pa našim hotelskim gostom nudimo najem odlične ELAN smučarske opreme. V centru Kranjske Gore se nahaja naša poslovalnica Skipass Travel, kjer si lahko za čas bivanja najamete vrhunsko smučarsko opremo, uredimo vam pa tudi smučarskega učitelja in smučarske karte.

Team buildingi

Izvirna, butična, avtentična doživetja v Kranjski Gori. Ponudbo pripravimo natančno po vaši meri. Zabavne igre in delavnice, sobe pobega, lov za zakladom, kulinarika, strokovna predavanja.

Smučarska Šola

Smučarske Vozovnice

Na recepciji hotela lahko kupite smučarske vozovnice za bližnja smučišča v Avstriji in Italiji. Nakup smučarskih kart pri nas je vedno cenejši kot direktno na blagajni smučišča.
Cenik smučarskih kart najdete na naši spletni strani: http://www.skipasstravel.si/

Izposoja koles

V hotelu imamo tudi kolesa, za vse tiste, ki bi želeli odkrivati čudovito Gornjesavsko dolino. Poleg tega pa nudimo tudi shrambo koles za goste, ki s seboj pripeljejo svoja kolesa.

Poroke

Vemo, da je čas dragocen in privoščimo vama, da ga namenita drug drugemu. Mi bomo poskrbeli za vse ostalo. Organizacijo vajine poroke bomo vodili od začetka do konca.