Dobrodošli na uradni strani našega hotela. Skupaj ustvarjamo že od leta 2012.

Družinski Skipass Hotel vas pričakuje na sončni strani Julijskih Alp, ob robu Triglavskega narodnega parka, v osrčju mondene Kranjske Gore in neokrnjene narave ter v neposredni bližini smučišča Kranjska Gora.
Hotel je utelešenje topline, prisrčnosti in gostoljubnosti. Moderna podoba, vrhunsko udobje, prijaznost in odlična kulinarična doživetja so odlike našega hotela, ki svojim cenjenim gostom ponuja le najboljše.

Hotel stoji sredi smučarskega središča, ki ga obdajajo vsemogočne Julijske Alpe in zasneženi vrhovi Vitranca, Prisanka, Razorja, Tromeje in Višarij. Je idealno izhodišče za pohodništvo v vseh letnih časih in zimsko smučanje ter popolna kombinacija za aktivne dopustnike, ki iščejo naravo, užitek, wellness in zabavo.

Odlična lokacija modernega hotela vam ponuja nešteto možnosti, kam se odpraviti na izlet, omogoča vam smučanje v Sloveniji, pa tudi v Avstriji in Italiji; smučarske vozovnice za vsa bližnja smučišča lahko kupite kar v hotelu! Skipass Hotel v Kranjski Gori je bil dokončan decembra 2012. Hotel je lociran v osrčju zgornjesavske doline s pogledom na mogočne vrhove Julijskih Alp in s čudovitim razgledom na smučarske proge Kranjske Gore!

Svojim gostom ponuja tako zasebno, kot tudi javno parkirišče z več kot 40 parkirnimi prostori. Hotel na Koroški ulici 14c je od smučišča oddaljen 300 m, od središča Kranjska Gore pa 200 m; pred hotelom je tudi glavna avtobusna postaja. Hotel razpolaga z desetimi različnimi sobami, recepcijo, lastno a la cart restavracijo in barom.

RESTAVRACIJA

Zajtrk & Hladni prigrizki

MASAŽE & SAVNE

Razvajanje v našem Wellessu

NASTANITVE

Sobe z odličnim razgledom

Odlična lokacija

SKIPASS TRAVEL d.o.o.

Borovška cesta 95

4280 Kranjska Gora

 

Skipass Hotel & Restaurant

Koroška ulica 14c

4280 Kranjska Gora

Tel.: 04 582 10 00

Pridobite dostop do naših eksluzivnih ponudb

Pridružite se našemu programu zvestobe – izkoristite ekskluzivne ponudbe in pridobite dostop do posebnih cen za naše člane. Pridružite se še danes!

Kontaktirajte nas