Vinski bar

Vino in Skipass

Dobrodošli v našem Vino in Skipass baru, kjer se ljubezen do vina in okusne hrane prepleta v edinstveno doživetje. To je kraj, kjer lahko uživate v sproščenem vzdušju, izbirate med široko ponudbo vin in odkrivate nove okuse. V objemu slikovite Kranjske Gore Vino in Skipass bar ponuja popolno mešanico luksuznega udobja in lokalne kulture.

Vino in Skipass

Predajte se gastronomskim užitkom in uživajte v najboljših vinih:

Pri nas boste lahko poskusili najboljše narezke pod Alpami! Ponujamo vam odlične mesnine in sire slovenskih, italijanskih in avstrijskih lokalnih pridelovalcev! Pravo doživetje treh dežel! Svoj obrok dopolnite z izborom iz naše obsežne vinske karte, ki jo je kuriral naš hišni somelje. Raziskujte najboljša slovenska in mednarodna vina, ročno izbrana, da dopolnjujejo naš raznolik meni.

Raziščite našo vinoteko - WINE TO GO

V naših prostorih imamo tudi trgovino z vini, kjer lahko svoj najljubši izbor vzamete tudi za domov!

Popoln oddih vas čaka

Onkraj kulinaričnih užitkov naše udobne in elegantno zasnovane sobe zagotavljajo mirno zatočišče po dnevu raziskovanja. Ste pripravljeni doživeti neprekosljivo lepoto Kranjske Gore in se predati kulinarični odličnosti? Ne glede na to, ali ste tukaj, da raziskujete veličastne gore, se podate na avanturistične poti ali preprosto sprostite v mirnem vzdušju, naš hotel služi kot popolna osnova za vse vaše podvige. Doživite Kranjsko Goro kot še nikoli prej. Rezervirajte svoje bivanje zdaj in se podajte na nepozabno avanturo.

Kdaj smo odprti?

Delovni čas

Ponedeljek

Torek

Sreda

Četrtek

Petek

Sobota

Nedelja

ZAPRTO

14:00 – 21:00

14:00 – 21:00

14:00 – 21:00

14:00 – 21:00

14:00 – 21:00

14:00 – 21:00

Telefonska številka za rezervacije: +386 4 582 1000

REZERVIRAJ

REZERVIRAJ MIZO

Telefonska številka za rezervacije: +386 4 582 1000